Taikina:
4 rkl kädenlämpöistä vettä
2 tl hiivaa
reilu 1 dl kädenlämmintä maitoa
1 muna
2 rkl sokeria
n. 5 dl jauhoja
½ tl suolaa
½ tl muskottipähkinää
115 g voita
115 g maustamatonta tuorejuustoa
Täyte:
115 g voita
n. 2 dl fariinisokeria
1 rkl kanelia
3 rkl vaahterasiirappia (tumma siirappi)
rusinoita tai mustikoita
Taikina tehdään kuten tavallinen pullataikina. Valmista täyte ja laita 1 tl muffinssivuokaan (tarvitset muffinssivuuan).
Kohottamisen jälkeen kaulitse suorakaiteen muotoinen pala ja laita loput täytteet siihen. Rullaa taikina ja
leikkaa sen jälkeen 12 kpl pullia.
Paista +200C
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.