Taikina:

4 rkl  kädenlämpöistä vettä

2 tl    hiivaa

reilu 1 dl kädenlämmintä maitoa

1  muna

2 rkl  sokeria

n. 5 dl  jauhoja

½ tl  suolaa

½ tl muskottipähkinää

115 g voita

115 g maustamatonta tuorejuustoa

Täyte:

115 g voita

n. 2 dl fariinisokeria

1 rkl kanelia

3 rkl vaahterasiirappia (tumma siirappi)

rusinoita tai mustikoita

 

Taikina tehdään kuten tavallinen pullataikina. Valmista täyte ja laita 1 tl muffinssivuokaan (tarvitset muffinssivuuan).

Kohottamisen jälkeen kaulitse suorakaiteen muotoinen pala ja laita loput täytteet siihen. Rullaa taikina ja

leikkaa sen jälkeen 12 kpl pullia.

Paista +200C