Tein tänään iltapalaksi ja täytyy sanoa että TODELLA !!!!! hyviä. Tyttäreni otti oman annoksensa ilman kananmunia ja lisä juustolla. Ensi kerralla laitan yhden ison tortillalätyn pohjalle niin eivät kanamunat valu sivuun. Lisä potkua laitoin lisäämällä chilimurskaa joukkoon.

 

 

  sipulia 

 ½ paprika

  1 maissitähkä

  1 jalopeno (poista siemenet) ( Chili)

  2 tl kuminaa

  2 tl korianteria

  1 purkki mustia papuja(kidneypapuja)

  1 valkosipuli

  1 oranssi tomaatti ( isoina lohkoina)

  tuoretta korianteria

 raastettua Cheddar juustoa


Paista pekonit, paprika, maissi, jalopeno, mausteet, valkosipuli ja tomaatti.  Öljyä 4 pientä vuokaa ja laita tortillaletut niihin. Täytettä laitetaan noin kauhallinen ja juustoraastetta päälle. Kaiken kruunaa 2 raakaa kanamunaa jotka laitat päällimmäiseksi. Nyt astiat ovat valmiit uuniin +200C niin kauan että munanvalkuainen hyytyy.

 

 

 

Pekonia